Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk


Cégünk, az Agria-Forest Kft. 1998-ban alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az ácsok és asztalosok részére folyamatos alapanyag ellátást biztosítson. Egerben a régi fűrészüzem helyén nyitottuk meg a Fabók-Fabót üzletünket.

Minőségi munka csak minőségi alapanyagból várható el, ezért beszállítóink között olyanokat kerestünk melyek ezeket, a faanyagokat kínálják, akár szárítva is. Termékeink között megtalálható az orosz, ukrán, szlovák származású lucfenyő, borovi és vörösfenyő, hazai kivágású tölgy, bükk lombos fűrészáru, lambéria, hajópadló, gyalult termékek.

Lambériából, hajópadlóból a régió legnagyobb választékával állunk a vevők rendelkezésére. A barkácsolni vágyók számára gyalult termékeket is forgalmazunk.

6000 négyzetméteres telephelyünkön kínálunk  alacsonyabb árkategóriájú faanyagokat is.
Munkánkat egy 800-as álló szalagfűrész, egy körfűrész, sorozatvágó körfűrész, valamint egy 400as vastagoló illetve egy 600as kétfejes gyalugép segíti. Ezek kihasználtsága folyamatos.

A faanyagok minőségének megőrzését fedett tárolókkal biztosítjuk.

A kisebb mennyiségű áruszállítást 1,5 t teherbírású kisteherautóval, a nagyobb mennyiségűt pedig 6 tonnás daruskocsival oldjuk meg.

Távlati célunk, hogy az eddig kivívott jó hírnevünket megőrizve a továbbiakban is az északi régió  egyik legmegbízhatóbb, széles áruválasztékával rendelkező faáruháza legyünk.

 

Várjuk érdeklődését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket bizalommal!  

Az oldal tetejére