Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztalos fűrészáru - táblásított anyagok

Táblásított borovi fenyő: AA, AB, BB, BC, CC minőségben, toldásmentes és hossz-toldott kivitelben is. 18, 24, 32 mm
Táblásított luc fenyő: BB, toldásmentes kivitelben 18mm

A táblásított és a tömbösített (több rétegű) falapok előnyei:
– Széles alkalmazási terület: belsőépítészet, lépcsőgyártás, bútoripar
– Nagy stabilitás és szilárdság a könnyebb súly ellenére.
– Könnyen megmunkálható, hosszú élettartamú nyersanyag az összes felületi és élmegmunkálási eljárás alkalmazható.
– Természetes, biológiailag értékes. Egészséges lélegzésű és nagy a terhelhetősége.

A belsőépítészetben és a bútorgyártásban a táblásított falemezek alkalmazása alternatív alapanyagként más faanyagokhoz képest egyre nagyobb jelentőségre tesz szert. Ennek megfelelően a táblásított falemezek szilárd helyet biztosítottak maguknak, mert kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek a feldolgozáshoz és minden optikai ill. műszaki követelménynek megfelelnek. A gondosan osztályozott lamellák garanciát adnak arra, hogy a lemezeken a lehető legkisebb arányban forduljanak elő repedések és hibák, illetve hogy a lemezek szép, egyenletes fa képét nyújtsák. A környezetbarát ragasztás meghagyja a fának mint nyersanyagnak az összes természetes jó tulajdonságát, ezenfelül még stabilabbá és időtállóbbá teszi.

Költségmegtakarítás:
Kiszámítható, maradandó minőség a munkafolyamatok csökkenése, szerszámok megóvása, kevesebb vágási hulladék és csekély szabási hiba mellett.

Minőségi kategóriák:
A minőség: zárt, csiszolt, csomómentes, egyenes szálú, színhibamentes, elvétve előfordulhat gyantatáska. Ajánlott felhasználása: bútorfrontok, ajtók.
B minőség: zárt, csiszolt felület, kisebb színeltérések lehetnek, egészségesen nőtt csomók, gyantatáska, rövid bél, javítások előfordulhatnak. Fekete (kieső) göcs nagyon ritkán. Ajánlott felhasználása: bútor oldalak, ajtóbetétek.
C minőség: nagyobb fahibák, kisebb kieső csomók, színeltérés, gyantatáskák, szálirány eltérések nagyobb számban előfordulhatnak. Ajánlott felhasználása: fiókok, hátfalak, nem látszó helyek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket bizalommal! 

Rendezés:
Az oldal tetejére