Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

FIZETÉS

Házhoz szállítás esetében lehetősége van előreutalással fizetni, ekkor az utalás beérkezését követően kerülnek szállításra a termékek, valamint készpénzzel számla ellenében a sofőrnek. A sofőrök nem rendelkeznek váltópénzzel, legyen szíves minden esetben a rendelése pontos összegét előkészíteni!

Személyes átvétel esetén üzletünkben vevőink kényelmesebb és biztonságosabb vásárlása érdekében bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. Bankkártyás fizetés lehetséges: Visa, Visa electron, Maestro, MasterCard, stb.

SZÁLLÍTÁS

A nálunk vásárolt árut másfél tonnáig kisteherautóval kiszállítjuk. 1,5 tonna felett lehetőség van több fordulós szállításra, vagy nagyobb teherbírású önrakodós teherautóval egyszeri kiszállításra (melynek felső határa 6 tonna). A rakodással kapcsolatos kérdésekben kérjük egyeztessen kollégáinkkal.

A szállításhoz kizárólag olyan fuvarozót foglalkoztatunk, akinek szakhatósági engedélye van közúti árufuvarozásra, illetve az elmúlt években megbízhatónak bizonyult.

Kiszállítás Egerből Heves, Borsod, Nógrád, Pest és Szolnok megyékbe. Távolabbi fuvarokért kérjük keresse fel kollégáinkat.

Készleteinkről és a szállítási feltételekről érdeklődjön kollégáinknál!

Az oldal tetejére