Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.700 Ft
Menny.:db

Bramac Kúpcserép Thermo Protector_sötétbarna

Egységár: 3.700,00 Ft/db
Raktárkészlet 1: Raktáron
A tető gerincének kónuszos kialakítású fedőeleme.
szín
sötétbarna
3.700 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Elhelyezésénél figyelembe kell venni az uralkodó szélirányt. Beépítése – a tető gerincének jellegétől függő- alátételemet igényel. Ezek: az élgerinc kúpalátét, az univerzális kúpalátétek.
A gerincléchez kúpcseréprögzítővel és korrózióálló szegezéssel, csavarozással rögzítve viharálló.

Hőség kizárva!

A BMI Bramac Thermo Protector egy különleges, infravörös sugárzást reflektáló felület, amely egy korábbi hadiipari fejlesztés betoncserép-gyártástechnológiába való átültetésének köszönhetően élhető teret biztosít a tetőterekben nyári hőség esetén.

A tetőcserép felületképzése olyan pigmentanyagot tartalmaz, amely rontja a termék abszorpciós képességét, ezáltal kevésbé nyeli el a Napból érkező infravörös sugarakat. Egy hagyományos felületkezeléssel készült sötétszürke tetőcserép csupán 4,6%-os reflektáló képességgel rendelkezik, ezzel szemben ugyanez a reflexiós képesség a Bramac Thermo Protector tetőcserép esetén 22,3%! A tetőcserép hátoldalán mért hőmérséklet így az eddigi fedőanyagokhoz képest akár 20°C-kal is alacsonyabb lehet.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fedőanyag a megszokott 80°C helyett körülbelül 60°C –os hőmérsékletet képes csupán elérni. A tetőtér hőszigetelésének így jelentősen kisebb hőteherrel kell megbirkóznia. Ennek következtében csökkenthető a tetőtér nyári hűtési költsége és növelhető az ott élők komfortérzete.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Anyag anyagában és felületén színezett beton
Felület Thermo Protector
Színválaszték sötétbarna
Felhasználása valamennyi tetőcserép-típushoz
Méret 250/218 x 450 mm
Tömeg 4,80 kg / db
Fedési hossz 400 mm
Szeglyuk átmérő 4 mm
Szükséglet 2,5 db / gerinc fm
Az oldal tetejére