Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bramac Kezdő élgerinccserép_Thermo Protector_sötétbarna

Egységár: 5.860,00 Ft/db
Raktárkészlet 1: Raktáron
A tető élgerincének legalsó – legömbölyített végű- kúpcserepe Thermo Protector felülettel. Alkalmazásával egyszerűbb a gerincképzés és egységesebb a tető fedésképe, mint kúpcseréplezáróval és kúpcseréppel.
Rögzítőszeggel, valamint kúpcseréprögzítővel és korrózióálló szegezéssel vagy csavarozással viharállóan rögzítendő.
szín
sötétbarna
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hőség kizárva!

A BMI Bramac Thermo Protector egy különleges, infravörös sugárzást reflektáló felület, amely egy korábbi hadiipari fejlesztés betoncserép-gyártástechnológiába való átültetésének köszönhetően élhető teret biztosít a tetőterekben nyári hőség esetén.

A tetőcserép felületképzése olyan pigmentanyagot tartalmaz, amely rontja a termék abszorpciós képességét, ezáltal kevésbé nyeli el a Napból érkező infravörös sugarakat. Egy hagyományos felületkezeléssel készült sötétszürke tetőcserép csupán 4,6%-os reflektáló képességgel rendelkezik, ezzel szemben ugyanez a reflexiós képesség a Bramac Thermo Protector tetőcserép esetén 22,3%! A tetőcserép hátoldalán mért hőmérséklet így az eddigi fedőanyagokhoz képest akár 20°C-kal is alacsonyabb lehet.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fedőanyag a megszokott 80°C helyett körülbelül 60°C –os hőmérsékletet képes csupán elérni. A tetőtér hőszigetelésének így jelentősen kisebb hőteherrel kell megbirkóznia. Ennek következtében csökkenthető a tetőtér nyári hűtési költsége és növelhető az ott élők komfortérzete.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Anyag nagy szilárdságú, anyagában is színezett beton
Felület Thermo Protector
Szín sötétbarna
Felhasználása valamennyi tetőcserép-típushoz
Méret 250/218 x 450 mm
Tömeg 4,75 kg / darab
Fedési hossz 400 mm
Szeglyuk átmérő 4 mm kúpcseréprögzítőhöz, 5 mm rögzítőszeghez
Szükséglet 1 db / élgerinc
Az oldal tetejére